Bra helg :)

Har vart en riktigt lugn och skön helg men fick med lite bus och alkohol igår :) haha.
Det blev att jag åkte hem till Lollo igår kväll och satt och snacka lite och smaksa på lite hips och dipp, blev även en flaska vin och ännu en flaska desser vin som var riktigt gott :) Sen innan vi drog oss till Olearys drog vi oss 5 shotts tequila var med blodappelsin, för citron fanns de inte som vanligt haha :D jäkla fint satt dom i alla fall!
Träffade upp Adde som satt där och häcka med sina jobbarkompisar så vi gjorde dom sällskap och tog en cider innan vi drog oss mot Frimis. Men det var sån sjuk kö så jag och Adde knata hem för han skulle jobba idag då så de känndes inte så lönt att stå där och sen betala 100 spänn för ca 40 min :P neee..
Men de var en trevlig kväll och jätte kul att träffa Lollo =)
<3

Vaknade upp pigg och utvilad idag :D Allt känndes så sjukt bra haha, åkte hem och ut till stallet direkt. Underbart väder har det vart idag med.. Har vart ute i stallet i stort sätt hela dagen :) Linlöpt hästar och friserat. Så nu är de fina ! Var tvungen att kolla hur hög sebban är för hon ser verkligen skit liten ut så vi tog fram mät pinnen för att kolla hur hög hon egentligen är haha ojoj hon är bara 158 aooo skit liten ju :) Min söta , Sen tar vi ut hennes busiga son som är 3år nu och han är 160 haha skönt att han blir lite större :) Men han är inte alls lika biffig, lite mer åt den lätta modellen. Han kommer bli sjukt snygg, lilla Matrix!



Matrix och mamma Bali :)
Tuff redan som liten bara skiter i morsan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0