Blider från min och Mössans promenix och lite till. !














Älskling och jag från i Lördags :)







SOL <3

Helt underbart , har vart ute hela dagen tills nu, ridit och fixat i stallet och pussat på min baby som har varit här hela dagen och fixat med sin bil :) Toppen dag !
Ska snart ut och ta in hästarna sen blir det att fixa lite food jag är sjukt hungrig nu, blir kycklingvingar mums :)

Imorgon blir det grillat om vädret håller i sig :) YEEE ! haha
Va händer i Påsk då alla goingar ? Adde har faktiskt lovat mig ett påsk ägg :P
Han ska få ett också i order om att de ska vara godis i det ! haha jaha ? aja vi får se ;)







Slut som människa !

Full rulle hela dagen helt galet :) Har både haft träning och trimmat pollar ! Blev klar vid 6 tiden och sen har det bara blivit slapp framför datorn och tvn, orkar knappt röra mig mer :P Ska snart ut och mata hästarna sen blir det att krypa ner i sängen och kolla på webb tv innan jag somnar in ;)

Igår blev det ut på landet till Addes släktingar på kalas och käka lite osv, Vi var inte hemma förens kl 21 och jag var sjukt trött men jag ville fortfarande hitta på något :) Så jag och Adde drog till hans vän som hade en liten hemma fest ! Rätt chill till en början ....

Ne nu ska jag göra de jag ska så jag kan krypa ner sen ,
God natt på er gott folk !




Hemma på en Fredag ?

De var några månader sen man var hemma på en fredag , haha men skönt ändå :) Ska ändå upp och rida pollarna imorgon på dagen innan jag ska iväg , om jag ska iväg . Ingen lust just nu alls , de visar sig senare .... Upp till dig !

Hästarna gick fin fint idag , skönt att det börjar rulla på igen , och ännu skönare när alla är veck !
Nu sitter jag och väntar på maten som blir lax men massa god sallad :) MUMS!



Mina små bäbisar :)













Vart är du ?


Vart är min kära soool ? Dystert väder idag , inte fan är man på humör heller .
Min dag blev inte som planerat och jag kommer va hemma ikväll själv med mammsi osv , blir lite gott käk och mys på det !
Just nu känner jag mig bara trött och irriterad men de går nog över.

Ska ut och trimma lite hästar snart och sen åka iväg och rida grannens ponny idag igen :) De blir nog bra tillslut i alla fall. Bara att min helg kommer nog inte bli som planerat , ne nu orkar ja inte grina längre. Har bättre saker för mig !




Saknar dig och din närhet

Nu ska jag krama kudden.


Riktigt trötter så jag har kämpat idag :)
Hästarna gick fint också kan ju inte bli bättre eller ?
Jo visst , imorgon är det en ny dag med nya tag !
Mycket som står på shemat,
någon som kan komma och dra upp mig ur sängen kl 8 ?



"Låt inte anndras attityd påverka din egen"
Man har bara ansvar för sig själv.
Min eller din framgång kan inte bestämmas av någon annan.

Tjuleluuu ..

Har vart mycket farande denna vecka möten hit och dit , igår fick jag in lite jobb också :) Hoppas på det bästa !  Idag ska jag hålla mig hemma på landet och bara ge all min tid till hästarna ! Snar kommer mamma hem och då blir det lite käk och sen ut och trimma pollarna förfullt :D
Riktigt härligt väder idag :)
Hoppas på lika bra väder imorgon så de kan styras lite grliining här hemma :D
Sen på Lördag blir det att rida hela dagen sen iväg och träffa Addes släktingar en sväng !



Stek i soooleen :)

Hur underbart väder har det inte vart dom sista dagarna :D Lite happy blir man allt .. Har inte haft tid att skriva här på ett tag då det har vart mycket med hästar och massa annat ! Händer lite grejor nu, Har lagt ut annons på Sisko D-ponny , de verkar vara en del som är intresserade :) Denna ponnyn hade dolda talanger jävlar va han hoppar , helt galet tror jag har hittat en ny Arwen fast en lite mildare variant.. haha .

Ikväll blir det att åka till Karlstad på möte , kommer bli riktigt kul :)
Fått upp en ny heder på bloggen nu va tycker ni ?
Nu ska jag fixa lite käk och sen måste jag göra mig iordning.
Tjing



Sommar skor <3

Jag är en riktig sko nörd på sommaren :) Kan köpa hur många skor som helst !
Dessa gillar jag faktiskt, passar fint till ett par jeans shorts snyggt linne till och fiiin brun sol bränna ! Najsigt värre .



Då kör vi !

Nu ska vi detoxa lite ^^,



Detox betyder avgiftning och innebär att man följer ett kost-program under en viss period, vanligtvis så varar dieten i två till fyra veckor. En detox-diet är att ge din kropp "semester" under en period och ger den en chans att återhämta sig. Genom att äta en kost som är utrensande och full av antioxidanter, samt utesluta så många gifter som möjligt, så renar du din kropp från både gifter och slaggprodukter. En detox-diet ger dig även mer energi och bidrar ofta till en mer hälsosam livsstil. Detox är inte i första hand en bantningsmetod men många som testar en detox-diet märker en viktminskning. Detta beror främst på att man äter en välbalanserad och framför allt väldigt hälsosam kost samt utesluter sådan mat som är dålig för kroppen.



Skadar inte om man prova ! Första dagen idag , nu kör vi . Hålla ut i två veckor sen kan jag komma med om det funkar bra eller dåligt :)) Inge tjockis food för mig på ett tag ! Nu ska kroppen renas wiioo..

10 fördelar med detox :

  • Du blir piggare
  • Du känner dig friskare
  • En glad och nöjdare mage
  • Viktminskning
  • Du sover bättre
  • Slätare och friskare hy
  • Veckrare och glansigare hår
  • En sundare och mer hälsosam livsstil
  • Ett längre liv
Vi får se vi får se !

Vill ni veta mer tryck Här

iPhone 4

Jag kunde inte hålla mig längre !



Ja den är nu min :) Fan har jag gjort rätt ? haha ..
Ne nu ska jag krypa ner helt död har sprungit på stan innan Adde sluta jobbet och innan det stallet och ridit , phu..
Imorgon är det gäst event med MK, detta kommer bli guld :)

Skriver mer imorgon PUSS

Vit helg eller va säger man ?

Jag hade bestämt mig för en lugn helg tillsammans med hjärtat :) Har vart så mycket springandes på krogen ett tag nu så kan va skönt att vara hemma lite också, ja menar så jäkla kul är det inte tyvärr ! Men jag tror som sagt att jag valde fel helg haha ALLA gick ut igår , vet inte hur många sms och samtal ja fick igår om utgång , jag var helt död efter allt ridande igår men ändå fick jag lite sug efter partajj när alla va så på haha ;D Men ne, jag knata och köpte en pizza sen kolla vi lite på film bara jag slängde mig i badet och sen blev det sängen , skulle kolla på en film till tänkte vi men jag somnade efter 10 min och då var kl bara 23.00 !!!!! På en Lördag haha snacka om att jag var dödens !

I Fredags satt vi hemma och spelade Monopool och hävde cider och vin haha :D De var jag Adde och Pontus , Jag förlora ganska fint och Pontan fick alla hotell och pengar , jävla skit ! Jag hatar att förlora!!!! Alla blev lite små dragna där så kanske därför hela Lördag kväll vart så sjukt seg för mig ^^,

Hade hoppas på fin väder idag men de sket sig ju ! Hade tänkt att vara ute och rida hela dagen men inte så pigg på de nu när det regnar ganska fint ute..  Får hoppas att de slutar snart så jag kan gå ut och få lie gjort !



RSS 2.0