Baby baby ...

Sitter hemma hos mitt hjärta nu och har nyss käkat lite smörgås :) vart mina specialare med grillkrydda haha mumma! Känner mig lite bättre nu som tur är. Måste sluta tänka så mkt .. Nu ska jag och Addii mysa i soffan hihi pusss


Måndag !

Inte alls på happy humör idag, inte lust med något egentligen ...
Har gjort klart stallet nu och ska bara ligga och lata mig till ikväll då de blir möte.
Kan va bra att komma iväg och träffa goa tjejer som ger mig energi.
Har inte så mkt att säga just nu åter kommer när riktigta Madde är tillbaka !



Söndag depp

Jo visst vettu nu är jag vaken och ganska pigg :) Har sovit en hel del idag , inte bra !!!!

Fredagen spenderades hemma hos Sara och hon satte i mitt löshår från rapunzel :)) Det blev riktigt bra och jag är super nöjd ! Blir att fixa längre hår lite längre fram :P hehe.. Så det blev en väldigt lugn och mysig Fredag !



Går dagen finns inte så mkt att säga om , visst va de ganska kul, men jag och kumla funkar inte så är det . Ingen mer utgåg för mig där på ett jäklans bra tag ! såå torrttt....


Nu ska jag fortsätta kolla på bigbrother, ja de suger men jag kan inte låta bli !





Snart helg :))

Hej alla glada!!!
Har haft fullt upp hela dagen , och nu sitter jag hemma hos adde ahh men egentligen hemma hos "b" med ett glas vitt och bara myser :) Annars idag har jag bara fixat hästarna och sen blev det av att lämna lite produkter och vidare till F och jobba lite :) Ska kolla på Big brother snart och sen blir det sängen ...

Imorgon blir det lika så fullt upp , men ska försöka hinna med ett inlägg med lite skvaller haha för det finns en del innom mig kan man säga :) Pöösss..




Mål i livet!

Att sätta sina mål är enormt viktigt har jag märkt , innan har jag inte tänkt så mkt på det allt har lixom bara gott vägen ändå. Men jag har insett nu hur sjukt viktigt det är, Jag vet var jag står och jag vet vad jag behöver göra nu för att nå dit jag vill :D Känns grymmt och jag ska fixa det ! Har faktiskt gått bra idag med jobbet, har hänt lite saker . Det ser ljust ut . :) Sitter här med ett leende på läpparna.

Jag har alltid sagt att jag ska eget, tänker inte slava åt någon annan.

Jag jobbar åt min framgång och inte åt någons annans !  KÄNNS JÄVLIGT BRA :)



" Tänk på att sätta era mål och det spelar ingen roll i vad det handlar om utan fundera riktigt på vart du vill komma, oavsett i vad du gör "



kallt som fasen!

Inga plus grader här inte :P imorse va de -21 ohh så skönt ...
Jag var jätte hurrtig igår och gick hela vägen till bussen och sen när jag var framme i öret så fick jag knata vidare ännu längre haha, blev en kaffe och snackis hos sara innan jag drog mig hem mot Adde senare på kvällen :) Alltid lika tevligt!

Ska ut snart och göra det sista i stallet, ikväll ska jag bara va hemma , men de blir ingen vila för mig inte !!!!! Har en del som måste fixas..
Pusshaj

=)

Tjenaa orkade inte blogga något igår eller jag hade fullt upp :P
Blev en del jobb innan mötet på kvällen :)



Nu sitter ja bara här och degar, funderar på om jag ska knata till bussen sen eller hur ja ska göra :S De är ganska långt och kallt men jag är inte så sugen på att bara sitta hemma ikväll så det får nog bli så.. Ingen hemma heller som kan köra mig oohhh jobbiigt!
Men nu ska jag fixa med lite papper och sen ta in pollarna !.
Hej så länge!


några dagar sen va de ja !

Heej på er :) Har haft fullt upp hela helgen + att jag blev riktigt dålig på Torsdagen då jag skulle i väg till örebro och jobba. Så det blev inget :/ och jag fick ligga hemma under filten ist. Både Fredagen och Lördagen har varit helt okej fullt upp på dagen med stallet osv, sen bara hem till hjärtat och myst. Så man har vaknat pigg och utvilad nu hela helgen känns riktigt bra :)

Idag var det special träning för Lena i studion :) Riktigt bra var det , och nu har jag lite mer koll på marknadsplanen och fått en himla massa bra tipps och trick ! Kanon ....
Taggad till tusen va har jag att förlora ?
Vilken möjligehet egentligen, ahhh ja blir helt till mig :P

Ne nu ska jag glo lite på tvn sen blir det sängen :)
Natti


jaadu ..

Är helt slut som männsika idag ! Har haft värdens sömn problem i natt , fick typ panik osv haha , vet inte varför det blev så. Lyckades sova i ca 3 timmar sen blev det bussen hem vid 8, fick gå hem de där sista 3km och ja var lagom glad då, sååå trööttt... Känns som jag går på någon slags reserv just nu...

Ska försöka vila lite nu har fixat stallet och så hela dagen så har inte haft någon tid att ta igen mitt natt problem...
Ska åka in till Örebro sen och fixa lite jobb hemma hos F !

Tjee

 


herååå

hej alla glada och alla icke gla ;D Nu ska jag dra mig mot bussen och in mot öret , blir lite fika bus innan ja täffar hjärtat!
Visste ni att ja hatar att åka buss ? haha nu vet ni, jag tycker verkligen inte om det.... Längtar efter mitt körkort, och då blir det aldrig mer en buss. Har ju till och med en bil som står här hemma och väntar på mig , DE NI !!!!
aja hejdå !

tlööött,,,

Nu är det dax att dra sig ut igen och mata hästarna, sen blir det att fixa sig för sängen :) Känns bra att jag har lite på gång nu ! Inte helt dött... Special träning på Söndag också med Lena de ser jag fram emot ! Sen blir det Gäst event med Make up nästa Måndag ! Får se om Jenny är ledig , hoppas de efter som hon verkligen ville med ! ;)

Imorgon ska jag försöka komma upp i tid så hästarna får va ute några timmar, ska ta bussen in till stan vid 16.20. Sen blir det att knata hem till sara och fika lite & snacka lite! :) Sen ska jag bara hem till min sjukling och pussa på han :P Eller nja de beror på hur sjuk han är, annars får jag kolla på han på håll :) hihi För jag vill absolut inte bli sjuk !


uuhhh.

Kul att strömmen har gott!!! Huvudsäkringen är det visst, så nu måste man ut i de där kalla och byta säkring fan så arg ja blir.. Halv huset funkar visst detta är lite knas.

Sitter annars här o
ch fått lite jobb gjort vilket känns skönt :)
Har även fått ner en del i kalendern! Bra jobbat...


Snöö, snööö snöööö...

Hur kan man gilla detta ? De gååår inte ... Men ni som gör de kan gärna säga till mig vad som är bra med all snö och kyla :) ? Själv kommer jag inte på en enda sak , men de är klart jag som måste va ute hela dagarna medans vissa sitter inne o glor och även jobbar inne jämt de kanske är mysig för er ? aahh ja vet inte riktigt!


Nu väntar ja på mammi, hon är iväg och hämtar halm och hö till pollarna, så vi kan ta in dom när de är klart! Sen blir det lite käk och jag ska sätta mig och jobba! Vilket är ett måste om jag ska klara Utmaningen som vi fick i går :) Egentligen är det årsmöte ikväll med jag känner att jag får välja de som kan ge mig mest och de är inge snack om saken !:P





Måndags Möte :)

Såå lite fix sen är jag klar för kvällen :)
Ska dra mig in mot örebro och gå på möte/utbildning som vanligt :) Får vi se va vi ska jobba med idag! Kommer säker bli lika bra som vanligt. Bloggar mer när ja kommer hem... Pösssss





Söndag!

Känns så skönt att man har vaknat upp pigg och utvilad hela helgen :D Maten smaka riktigt bra igår och vinet lika så ! haha, Men de roliga var att både jag och älsk somna till på soffan i 10 min typ , sen flytta vi oss till sängen. Känndes som klockan var typ 1 och vi båda var helt slut. Men det visa de sig att klockan bara var halv 11 :) HAHA. Vi har nog aldrig gott och lagt oss så tidigt någon gång.. 

Stallet är redan klart och nu väntar jag på mat :P Det blir hasselbax potatis och kyckling !  Sen ska jag fixa ordning på rummet fixa tvätten och plocka ordning på alla mary kay saker, lite rörigt just nu! iihh...




Underbart!

Idag måste väl alla hålla med om att det vart en riktigt fin dag =) Så underbart skönt att bara vara ute fast de ändå är ganska kallt, man kan ju säga att solen gjorde sitt idag ! Blev en lång promenad med Lollo och massa bus :) Sen fixa stallet och myst med pollarna.. Min ängel kom och hämta mig också efter jobbet så nu ligger jag i hans säng och glor lite på tv och laddar upp för kvällens måltid :D Kinamaat så klart ! De smaskas i munnen mmmm . haha.
Gottar
mig lite på vitt vin och nu ska jag vila lite och sen blir det att hämta mat. :)

Blev ingen blogg igår, hanns inte med helt enkelt ! Var i alla fall hos Frissan och det blev as najs med nya slingan :) Ska försöka fixa bild ! :P



Tröttnar lätt !

Japp de blir en ny mobil ;D Har funderat på det länge, men sen idag ringde en snubbe från tre och va så snäll och gav mig massa rabatt och ett nytt och snabbare modem för samma pris som de gamla jag har =) i like !!!!!  Så då blev ja lite extra sugen på att skaffa en ny mobil när han började babbla om det ..

Det blir en :
  • htc desire
Åker och hämtar ut den nästa vecka :)


Snögubbe

fyyy tusan det har snöat enda sen imorse när jag gick upp.. Detta är galet !!! Jo visst vettu de snöar än såå fint så :) Denna dag gillar jag inte , inte blivit något med någon aa men så kan de ju vara ibland.

Mitt springande igår satte sina spår haha kanske inte ska tvinga sig själv att springa så långt till en början, för det känns idag kan man säga :) Men jag är så sjukt envis, så om jag är helt slut och de känns som ja ska dö fortsätter jag bara att springa de är inte så att jag vilar mig lite.. Så de ska vara ju eller?

Har bokat Lollo ihelgen, då ska vi ut och röra på oss :) Hoppas på sol och fin väder. Hade tänkt häva mig ut idag igen men ångra mig när jag insåg hur mkt snö de var och ingen som plogat vägen heller haha , helst inte på de sättet med min träningsvärk. Annars hade de nog vart riktigt bra att pulsa i snön :)

Ajaa nu ska ja fixa med lite papper och lite käk !
Trött och seg idag, orkaar inte....




Jag klara det! haha

oooh va nyss ute i de härliga vädret och sprang haha ja höll de ja sa =) Deee nii .
Jäklar va jobbigt det var, sprang faktisk i 25 min och gick 10 :) Tycker jag var duktig ! Kan väl börja så ..
Jag måste värkligen skärpa mig nu, fläsket ska bort (:

Nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig,
sen blir det att ta in pollarna och ta bussen i till stan för att ta en fika med Lulloo :))
Efter det så blir det hem och mysa med baby !


Ha de bra så länge nu måste ja fixa mig så ja hinner allt !
Tjing


Morgondagens planering!

Har fixat planeringen för hela veckan!
Tycker det är bra att göra det så blir det mer gjort också om man har det framför sig :)

Imorgon blir det i alla fall att gå upp tidigt och fixa stallet eller tidigt och tidigt de räcker men 9 ;), allt ska vara klart till halv 12 hade jag tänkt, sen blir det lunch och vet ni vad jag ska ut och springa haha ! Jag måste ta tag i detta nu. Sen blir det jobb,fix sen ta bussen in till stan och ta en fika med min bäste vän <3 Sen blir det att åka till älsk när han slutar jobbet !


Att ja ska ut och springa de känns just nu som ja lovat för mkt men va fan som nattis sa haha grarva sönder , hoppar några vänder naken framför spegeln så kommer man i väg.. Sant ja ska prova det imorgon om det tar emot HAHA!
Men ja måste röra på mig mer så jag kan bli lite piggare igen!


Mums!


 


Vill ha vill ha :)

 


Soooleeen =)

Deppar sönder på denna vidriga snö! Kan den inte bara försvinna kan inte allt vidrigt bara försvinna.. Ja tack det skulle vara väldrig skönt =)
Gick bra igår på mötet/utbildningen, Addiiooo kom och hämta mig när ja va klar och sen hem, båda va svin hungriga och vi gjorde oss varsin mega goood tappas tallrik på vårat sätt =) Jag lovar att den är god :P Sen kolla vi lite på film och jag sömna på adde som vanligt, såååå trööttt..

Gick upp vid 8 imorse och tog bussen hem. Sen har det vart full fart här hemma, käka lite frulle och sen ut te stallet :) Tänka sig att allt va klart vid halv 12 redan :) Ska ut sen och linlöpa några puttar sen och får se om jag rider någon med. Beror på hur banan är nu när all fin snö har kommit ner på jorden igen!!!!
Skönt att solen skiner i alla fall så man kan va lite gla..
Ha de så bra så länge (:





Härliga Måndag!

Sitter här fixad och klar för mötet, har precis slängt i mig en panpizza haha. Har märkt att jag lyckas alltid bli svin hungrig när jag är där så lika bra att äta något nu innan så slipper ja skämmas att min mage skriker =) Efter mötet så åker ja hem till baby saknar han så.. Måste ju bara dit och pussa lite på han (: hihi. .

Imorgon blir det Jobb, jobb, JOBB !!!! Först stall fix sen ingen utväg, ska jag fixa detta måste ja ju jobba lite flitigt ju !
Jag kan jag vill jag ska som ja brukar säga.
Ne nu ska ja packa ner lite saker sen dra mig mot Öret.
Hare bra alla goingar!

Bjuder på en bild på mig och Sara från i Lördags =)


Söndag

Trött och sliten idag , blev faktiskt en lyckad kväll igår. Bra drag till en början inte lika bra på Frimis men det funka. haha. Fast jag som vanligt tappa bort alla när vi kom in. Jag och Adde knata hem ganska tidigt, köpte med lite fylle käk på vägen hem. Vi båda somnade direkt efter vi hävt i oss pizzan haha snacka om att vi var trötta och fulla!

Idag har det inte blivit mkt gjort, haha men jag har inte sovit i alla fall =) Bara fixat i stallet och sen slöat fyyy . Synd att alltid dagen efter ska bli så tröttsam och jobbig. Men de va de värt förferren var najs, mycket folk kom och bra stämning alla va glada :D Såå det ska vara!




Nu ska ja bara glo på tv och smaska på lite chips och dipp ;D
Solsidan
ikväll får man ju inte missa !

Bowling ikväll !

Yeeaah ikväll blir det bowling med MK tjejerna ! :D
Var så sjukt länge sen så man kommer säker vara lite "ringråsting" haha för jag brukar ju vara kung på detta HAHA eller ? Joo men lätt..





Sen när vi är klara kommer Adde och hämtar mig sen blir det bara hem och mysa :)

BRA DAG!!

Kom upp i tid imorse och tog ut hästarna, men jäääklar va de storma fyfasen... Va nära på att låta dom stå inne för allt hö flög typ ändå bara bort :P Stackars dom.... Men snäll som ja var sprang ja ut med nytt haha ! "smart" ne.  När allt var klart började nervositeten stiga in för kvällen haha fyy så nervös jag var :) Tänkte så mkt och jag ville så mkt. Så jag somnade till en sväng innan det var dax att göra sig iordning haha Men jag hann med allt gott och väl OCH SATANS va kul det var och det gick verkligen riktigt bra ... NÖJD MED DAGEN OM MAN SÄGER SÅ. =)
Bra jobbat!
Alla var nöjda och jag var nöjd, Det går frammåt.

Nu ska jag glo lite på tv och bara ta det lugnt de är jag värd ikväll :) hihi




Såååå...

Nu är jag hemma igen och har precis käkat kycklingwok :)
Köpte med mig lite stumpbyxor när vi var i kumla och handla för det behövs :)
Lyckas alltid att förstöra dom !!! aaoouuu ..
Sen var jag iväg och lämnade lite produkter :)
Nu blir det lite fix och sen ska jag förbereda lite saker in för imorgon :)
Tjee



Sooool =)

Synd att de ska storma jämt så fort solen är framme :P Men är det inte underbart med + grader ! yeaahh bort med vider snön nuuu ..
Blev nyss klar med stallet och nu ska jag bara vänta in mamma som kommer snart :) Sen ska ja iväg till kumla och fixa lite ärenden och handla med mammii !!!!
Nu ska jag fixa mig så jag är klar att åka sen :)

Ikväll är det jag som ska ta redigt tag i mina papper och telefonen som bara väntar på mig, Sluta tänka så mkt och bara görat !

På Fredag blir det Bowling med MK tjejerna =) Kommer bli riktigt kul.


1 Februari

Blev inget bloggande igår :P Hanns inte med, blev att fixa stallet och sen snygga till sig själv för mötet på kvällen. Jag och Frida skulle stå för fikat osv så vi skulle vara där tidigare än alla andra ! Mötet igår var guld skönt ändå att vi inte var så många, känns som man får mer då :P Hade Bokningsteknik på shemat och det var grymt bra, tråkigt för de som missa bara :) Måndagar Gillas!

Tog bussen hem imorse och allt började bra tills jag insåg när jag var framme och skulle cykla hem resten av vägen att någon/några jävla snorungar hadde sabbat min cykel !!!! Lite lack jag blev asså , tagit ur luften i båda hjulen och ritat med någon jävla svart penna också... Att folk inte kan uppfostra sina barn asså de är synd om dom egentligen men man kan inte låta bli att få hemska tankar som att göra punka på dom typ :P haha.

Har nyss käkat och nu ska jag vila lite tror ja är svin trött ! Ska få lite jobb gjort ikväll med iihhhhhhhh jag är så happy !!!



RSS 2.0