Favorit !

Måste bara visa er denna parfym , hur gott lukatar den inte :) ? 
De började med att Adde köpte den i början när vi blev tillsammans, sen blev jag fast! bruno banani














De jag fick av min älskling i födelsedags present :)









Riktig nöjd :) Har vart inne och spanat på mer kläder ;D Har fortfarande en del present kort kvar sen jul och när jag fyllde haha galet  !

Från fyllig till platt haha !

Reklam bilder ska alltid vara så sjukt överdrivna eller :) ?



På måndag börjar min nya diet :P Kommer skriva mer om det sen !
Då blir det absolut ingen Tjockis mat osv :) Hur ska ja hålla mig ?
Jag ska klara det , är så trött på detta nu !


Surgubbe!

Gillar inte sura buss gubbar "ja de va en gubbe" , kan de inte bara byta jobb om det är så besvärligt ! Visst ja gjorde en fuling men korten brukar inte funka och ja visste att mitt inte skulle de men ja körde på ändå haha  , De brukar släppa på en i alla fall och vara trevliga :P snäsig som han var så fick ja fråga själv om ja kunde åka ändå , han sa att de gör du som du vill men du får skylla dig själv om det kommer en kontrolant , haha aja visst sa jag och gick på för ja vet att de kommer aldrig någon på lantis bussarna . hörru säger han ,, aahh ? Vet du vad det kostar ? Ja de vet jag , JAHa vadå , han blev mer irriterad :P 600 sa ja bara och log å gick vidare :P suck hörde man och en jääkla gnällande !!!!  Trodde han att jag skulle vända och gå ut igen ?
Lackar också på att de inte funkar att åka med sms biljett på de där bussarna heller helt stört om man ska utanför stan... DÅLIGT !
Varför ska dom i stan ha fler altenativ att betala än oss ? Hur tänker de ?



Fin väder imorse , men nu vette tusan vart solen tog vägen ! Helt gått och trist ute nu.. Tänkte dra mig ut till stallet och trimma lite pollar snart, men först blir det nog lite käk :P


Tjuleluuu

Kom nyss hem till Adde efter vi har farit runt på Marieberg :D Älskling köpte ett par nya jeans till mig och tre linnen :) Riktigt najs blev det hihi ! Sen blev jag helt slut effter allt springandes i affärerna :P Vi käka lite och åkte sen till Ikea en sväng och vidare till Willys :P Nu är jag äntligen hemma ! 

Nu blir det ett varmt bad med ett glas vitt :)





Marieberg !

Nu ska ja bara ut och rida lite sen kommer Adde och hämtar upp mig :) Får se om jag hittar lite snyggt att ta med mig hem från Marieberg ! Sen blir de väl att jag sover i öret ikväll :P Gött med fin väder idag , riktigt skönt ute och man får vårkänslor nu :D UNDERBART ! Nu måste ja dra mig utåt igen , inte får man sitta ner länge inte ,
TJING

Mums !

På Fredag ska jag och Adde käka laxrulleeeee :) Men jag är sjukt sugen på de nu så inte säkert att ja kan hålla mig ha ha :D Fytusan va gott de är (A)



Gick ut och red efter ett tag och Sisko min lilla pluttis skötte sig fin fint :) Detta kommer nog gå snabbare än ja tänkt , de har inte tappat alls mkt och de kommer tillbaka snabbt ! Bra bra ... Eller så är det jag som gör det bra ? haha yeah . Snart åker han ut på annons :D




Nu blir det ett varmt och skönt bad =)
Hej såå länge !


nananaaaa...

Fattar inte hur ja kan vara så trött , som helt underbart inatt och gick upp skapligt med :) Men ändå känns kroppen helt död . oohhh!!!! Ska vila mig lite nu och vänta på maten (A) sen blir det att gå ut och trimma lite hästar ! Ikväll ska ja bara ta de lugnt , känns som jag mest farit om kring de senaste veckorna så ja ska inte göra ett skit min kropp behöver vila ska bara sitta här hemma och ta de lugnt , slå på en film och bara mysa i min ensamhet !

VILL HA SOMMAR NU !  ♥



Tack Tack :)

 

 

 

 

 

 

Vill haaa - ska haaa :) Kommer säkert att få följa med mig hem på Onsdag ! Vem vet vem vet ...

 


Nu är ja trötter !

Blev inget möte för mig ikväll, dök upp annat som gick före ! Trimmat lite hästar också :) De skötte sig fin fint ! De är snart i toppform :) Ska köra sten hårt nu så vi bli veck med alla..
Är sjukt seg nu efter att ha vart ute hela dagen. Somna till en stund nyss men mobilen ringde och jag flög upp typ , blev helt rädd fatta inte va som hände haha ! Aja nu ska ja bara chilla och glo på tv .
Ska smaska på lite ost och kex sen ;D mums !


På Onsdag ska jag med älsk till Marieberg och shoppa lite :) Ja ska få min present :D ihih  Sen på Lördag ska vi fira mig med tårta så kommer släkten (:



Måndag !

Tjingeling ! Allt bre me er ;D?
Livet leker som man brukar säga, Ska snart ut och rida lite sen blir det möte till kvällen..  Snacka om att jag var trasig igår helt död :P Lyckad kväll och mkt flumm blev det i Lördags ! Vi är nog helt klart bäst på fest ! LÄÄTTT ..
Aja igår blev det bio med hjärtat vi såg Ritualen :) Helt okej , lite läskig va den allt i ibland .. haha hoppa till nån gång där i slutet hihi  :P

Nä nu måste jag sätta fart !
Puss



Lackar på 3 !

Att det ska krångla jämt !!! Jag kommer få vänta i max två veckor till innan ja får min mobil, slut på lagret ! KUL .. Trött man blir , aja nu sitter jag och gottar mig med ett glas vin och små kollar lite på Hockey med adde och grabbarna ! De är ett jäklans härjande på dom haha uuufff :D

Nu laddar vi för imorgon och hoppas på fin väder när ja ska trimma pollarna :D

Nu ska ja glo vidare ! 
TJING



=)

Tänkte bara slänga in ett inlägg så ni vet va som händer i mitt underbara liv :D HAHA.
Allt har gott super idag me hästarna , inte flygit av än men jag är berädd kan ja säga haha ! Inte lätt för mig när jag vet att de kan smälla när som helst och hur ska ja kunna slapna av då `? haha ahh men de kommer , bara köra slut på dom sen är dom såååå snälla ! :)

Håller på att fixa mig nu snart klar , så ska ja ta in pollarna sen blir det in till öret och fixa ny mobbe och sen träffa upp sara och fixa lite saker (: Ikväll blir det mys och vin <3

PUSS


Aja ja kommer väl tillbaka !

Haha ahh men jag har inte haft tid och jag har inte haft ork :)  Börjar bli lite gladare nu när solen tittar fram men börjar bli förbaskat trött på den där jäkla stormen som är varje dag ! Idag har det vart lite bättre men inte helt hundra ! Hästarna börjar komma igång här hemma nu , såå skönt och min ridbana är super :)
HÄRLIGT ELLER ?
Kom nyss in från stallet har vart ute och grejat hela dagen och sen har jag vart och Ridit på Tindra , ponnyn som ja rider in :) Lyckad dag idag i alla fall. NAJS!
Men nu sitter ja här i min ensamhet , tror ja ska vila lite är så sjukt trötter , sen kommer Adde efter jobbet :)

Firade min födelsedag i Lördags, slog ihop den med Sara som också fyllde där på Söndagen :) Riktigt trevlig och kul ! Blev en sväng till Stöpman och dansa lite sen vidare hem med en pizza i handen :D Mums , gott med fylle käk men fasen inte nyttigt ! :S




Annars va har hänt mer , Ja jag fyllde ju år i Tisdags va de va haha ? De enda som hände då var att pappa kom hit och fika lite sen inte så mkt mer, släkt osv kommer nästa helg då blir de tårta :D

Imorgon Fredaaag sköönt , då ska jag äntligen få hämta ut min nya mobil och springa lite på stan  ! Sen blir det mys med hjärtat. Sa i helgen att detta skulle bli min sista fest helg på länge haha men ja de gick höll sig i några dagar sen.. Joanna fyller ju förfasen ihelgen de måste ju firas, Så vi samlar ihop party folket för ännu en kväll  :D Sen så Seen !!!!


Puss haj så länge

Tjee

Haft fullt upp nu när Larsson vart här ! Har det nu med så hinns egentligen inte med att skriva mer nu så ja åter kommer senare eller imorgon :) Kul att vissa går in och läser 24/7 ändå :) Ja jag kan också va en upptagen kvinna !
Puss på re !

Denna vill ja ha !


Kolla vilken söt :) Denna skulle bli fin till jobbet !
Finns även i blå som var minst lika fin.

Soool och en gla Madde :)

Att man kan bli så lycklig av solen haha galet , lika skön dag som igår ! Kanon ..
Har fixat i stallet på dagen och sen in och fick även lite jobb gjort :D Bra!
Sen vidare ut igen och röra på lite hästar !

Nu är jag äntligen klar och ska snart fortsätta med lite jobb !
Sen är de bara att vänta på Larsson som kommer i sent ikväll :) iiihhh Måste bädda till henne med så hon blir glad också annars blir det väl ett jäklans gnäll ...  :)




Så jäklans trött på min mobil eller ja "mammas gamla" Min är totalt död... Hoppas de blir en tripp in till Marieber
g imorgon så ja kan tjata lite på 3 så jag kan få min nya mobil :P Fast de är mor som står på det så kanske bli svårt , men de kan fan inte låta mig gå runt med en sånn här skit mobil , jag är ju en bra kund haha !







Party helgen är över !

Haha ja man kan inte mer än säga galet ! Inte som planerat blev det ... hmm! Jag som sa lugnt å hit och dit .
Fredagen gick ja över till sara för att umgås och chilla lixom haha men de vände så fort Adde kom och tjata .. Fick låna lite kläder fixa till sig lite sen drog vi mot Harrys ! Jag vägra gå till Stömpis för att de är 18 på fredagar och de suger! Så de fick bli me gamlingarna ist haha ! Vi alla märkte att vi var allt lite för nyktra för detta så vi fixa till det i baren ganska snabbt sen så gick de ut för ! haha ..  ojojoj..

Lördagen var menad att ta de lugnt Adde och ja skulle käka lite pizza osv med de sluta med att de blev förfest hemma hos bengan och sara och collin, kim hängde där med haha , så de va ju inte så svårt att ryckas med fast ja var svin trött ! Men de blev Strömpan senare på kvällen och de var riktig skoj , Träffa Natta där med en riktig party pingla haha !!!!

Efter denna helg har jag vart riktigt trött men inte så jag har behövt sovit hela dagarna utan jag har minsan hållt igång ändå :D Var på lite kalas i Lördags också käka smörgååstårta :D MUMS!

Nu är de bara ladda om och få lite saker gjorda i veckan :) Möte i kväll och även gäst event , Vi ska ha lite make up osv , min vän My ska få följa med ! De kommer bli as bra .

Ojoj ja just snart kommer Emma Lars ja ni vet den där skåningen som brukar kommar farandes ibland ! Ja hon kommer på Onsdag  :P Ska vara här över helgen och fira min födelsedag , Detta kommer spåra :)

Mycket text blev det idag , låter som jag inte gör annat än att festa haha , men så är inte fallet !

Nu ska jag kila ut igen och fixa lite ,
Tjing




Detta tänker inte ja anpassa mig till , sjukt !

Sköna underbara Fredag :D

Jag blir så happy av solen :D helt galet bra äre ! Stallet klart och nu måste jag vila mig lite på maten haha blev helt slut . Ska ändå snart ut igen så de kan jag gott få göra.

Igår hade jag och min kärlek en super mysig kväll med gott käk och en massa mysis ;) Vi drog och käkade på Kungsgatan 1 , nom nom älskar deras mat där , Blev en lyxig tre rätters middag för oss :)
Gårdagen var riktigt najs kan man säga !
Slutade med att jag deckade hemma i soffan och Adde fick inte liv i mig så han lät mig bara ligga där haha , vaknar upp och får en chok för att jag inte kommer i håg själv att jag somnat där. Knaaas Dah!

Annars idag händer det nog inte så mkt , ska ta bussen in till stan och knata till hem Addiioo. Lungt blir det sen får vi se !



snö slask !

Regnar och snöar helatiden vilket jäkla skit väder !
Blir så depp på detta ....
Ska snart dra mig ut mot stallet igen och ta in hästarna för jag tror inte dom vill vara ute längre..
Jag vill inte va ute i detta då vill inte dom de heller :)

Igår så träffa jag sara och vi satt och  planera lite då till vårat kalas ;D
De kommer röja eller aa vi kommer i alla fall !

Aja Adde kommer hit om nån timme så blir det lite mys innan vi drar oss in mot stan, ska gå ut och äta på restaurang ikväll :) yamie myspys ! <3




Hejhopp!

sören så kallt det är idag ! bara jag som tycker det el ? neee , buurrr... JAha va ha hänt i dag då inte mer än vanligt , fixat stallet linat några pollar och fixat mig själv bara, för ska snart häva mig på lantis bussen till örebro ! Ska knata över till Sara för att planera vårat raj raj som vi ska ställa till med den 19 som sagt ! :) Åh så klart häva kaffe  <3




Puss

Lite trasig så där!

Haft en riktigt bra helg :) I Fredags blev det bara chill med lite gott käk , och massa mys med Adde.Det blev Fläsfile med potatisgratäng och sås mums :P
Igår blir det partaj hemma hos Julle och Joanna ! Var ett bra tag sen man träffa dom så de var riktigt trevligt . Alla var fulla och glada haha :) Sen drog alla vidare till Stömpis.. Lyckad kväll får jag säga =) Skönt att jag höll ganska mycket koll på de andra så jag vandrade inte så mkt själv , BRA Madde ! Inte nog med det fick man skratta sig till söms också haha! galet vare !

Har vart sjukt trött och sliten idag , men ingen vila blev det för mig .. Åkte iväg och red grannens ponny både igår och idag , den ska trimmas igång nu :) En väldigt speciel ponny de där men riktigt fin ! Sen fixa stallet och pollarna . Var klar med allt runt halv 5 och sen gick jag in och sov i några timmar =) Nu sitter jag och glor på solsidan . Sen blir det sängen igen .. Zzz.




Saknar min sötnos nu , är massa mys sugen ! Vill vara med han helatiden . Behöver hans närhet. ♥

Äntligen helg !

Fysatan så skönt med Fredag :)) Ska spendera hela kvällen med hjärtat.. Han kommer snart och hämtar mig och sen blir det en sväng till affären och köpa KÖTT :D Yam yam .. haha. Undra om jag kan flörta till mig lite vin ikväll mmm skulle sitta fint ..
Ananrs idag så blev de inte alls som jag tänk haha , vid 10 tiden ringer Natta och då bestämmde vi att åka och käka kina mat på bamboo efter stallet var klart osv.De var riktigt gott 75kr fett värt och man fick med efterrätt på det också de bästa av allt friterad banan och glass med sirap :) ja va säger man SMASKENS! De var mycket trevligt i alla fall :) 
Aja bäst att fixa klart mig nu för karln kommer när som helst :)
PUSS







<3

 


Det är du och jag mitt hjärta
Ihelgen blir det massa mys med den jag tycker om !


Torsdag !

tjuleluu sitter här med varma koppen hittat en ny favvo med kantarell smak :) jumjum .. Ska snar ut till stallet och fixa lite  :P Annars idag vet jag inte vad som händer ? Som de ser ut nu blir jag bara hemma men de kan ju ändras , inte så kul med sjuklingarna här just nu. Jag har klarat mig än, tur de !




Marieberg

Sitter här och väntar på Therese nu :)  Har så tråkigt så jag passa på och tog lite bilder :P Bjuder på en idag haha . Ska leta på alla mina presentkort nu också Tjee


Gahhh ....

Imorgon är det jag som ska till Marieberg innan jag tjuter sönder , fyyyfyyy .... Kan inte ha de så häär ! Therese kommer och hämtar upp mig efter jobbet imorgon :) Så det blir att börja använda sig av den bunten presentkort jag fick i julas osv :) Kalas!!!  Skor är ett måste och sen lite party kläder ja tack .


1 Mars

Kul att man hade skrivit en massa skit och sen försvinner allt och de står " du måste fylla i text" något sånt ... Trött jag blir !

haha aja snart fyller jag år :) fy va najs asså... Har redan börjat planera lite smått vad som kommer hända :) Men lägg den 22 mars på minnet och jag vill ha massor av presenter tack :)) Men den 19 smäller de :)

Tog bussen hem vid 8 imorse och mammi kom och hämta mig vid bussen , känns skönt att komma hem när alla ligger sjuka .. nee, ja vill inte , och jag får absolut inte bli sjuk ..
Aja har gjort kalrt halva stallet va tvungen att gå in och ta en pause :) Men ska snart ut igen ..

Frigg han är nyfiken och vill alltid va med :P


RSS 2.0