Drömmer jag ?

Undrar nästan , de senaste nätterna så har jag drömmt så sjukt konstiga saker som känns så sjukt verkligt när jag vaknar .. Får tänka igenom det noga om de är sant eller inte ? Snurrigt värre ..

"Skulle vilja att allt bara var en dröm som jag lever i nu och att jag vaknar snart" ! :/

Aja ser fram emot morgondagen och Torsdag , Får göra lite annat än att sitta hemma . Imorgon blir det in till stan en sväng på kvällskvisten :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen , satans va varmt det har vart idag helt sjukt :P




Vad skulle man göra utan sina goa vänner , de är guld värda ♥






Lyxa lite ;)

 

Nästa vecka på Fredag är det jag som ska få lyxa till det lite ;)

Bokat och klart nu . Underbart !

Bara för min underbara pojkvän är så go :)


Lill Lördag !

Sitter här hemma och är sjukt uttråkad, går inte att rida för att det blåser alldeles för mkt , inte så kul att rida unghästarna i detta väder ! Det är som att ta självmord nästan. aa men typ!!! Hoppas det slutar snart.

Känner mig lite sugen på att åka in till stan och hitta på någe rajraj. Men jag är ganska trött och jag vet själv att jag kommer ha en del att göra imorgon så lika bra att jag blir hemma ! FAN. Mamma håller på och gör en äppel paj nu :D:D Så jag får sitta och smaska på den ! hihi

Annars då inte mkt , Har knappt vart levande efter Lördagen , Det brukar alltid spåra när vi party brudar är ute men denna kväll går nog till historien haha , det var galet , det var sjukt  =)  Kvällen började hemma hos Joanna , med Sara och Lollo . Sen en massa annat gött folk .



Vill att det ska bli varmt och fint igen , så man kan ligga och steka i solen :) Tappat jätte mkt färg nu när det har vart sånnt piss väder :/

Vart tog den vägen ?

Sommar och sol ? Mycket att begära lixom höhö ! Trött på skit väder och kyla ! Vill ha stekar väder så ja kan götta mig hela dagarna i solen !

Har vart sjukt trött idag med , vet inte vad det är med mig :/ Tror de är vädret :P Men imorgon ska de bli bättre så vi får hoppas att jag är piggare också ! Han med och rida en häst efter att mamma kom hem haha sen började åska och sopö regna ! NAJS , så de blev inget mer rida för mig inte. Friserade Matrix lite ist , han stod lika snällt som alltid han fatta inte riktigt vad jag höll på med, som vanligt !


Nu ska jag lägga om lite annonser och hoppas att de kommer normalt folk hedanefter som inte bara är bra på att snacka utan även kan rida också ;) HAHA gillar den som var här för ett tag sen " duktig på unghästar och problem hästar även galna hästar va hon vad vid " enligt henne , visst de lät bra , hoppar upp på en unghäst som inte alls är riden mycket visst han kan grunderna , och jag ska till lägga att han är hur snäll som helst när jag rinder aldrig gjort något " men det är fortfarande en unghäst som inte alls är mkt riden". Kan säga att hon red så illa att hon satt endast kvar i 15 min sen for hon i backen :) Duktig , sa till henne att hon skulle sattsa på en 20årig gammal ridskole häst :) haha


Jag och bäbis benibiboooo


Tröttare än tröttast !

Tog mig en vilo dag idag :) Har vart så sjukt mkt häst och fäst så jag är helt slut i hela kroppen ! Men imorgon är det bara att sätta sig på hästana och se glad ut :)

Just nu håller jag på och kollar lite priser på fotbehandling och pedikyr i örebro :) Min lilla gos ska bjuda mig på det , Sen ska jag även få fixa manikyr till händerna ;) as najs , ska hänga med sara till hallsberg snart där hon gör sina naglar :) ! Kommer bli sjukt bra . Vill ju ha snygga fossingar nu i sommar ;D Han är ju för go




Hej på er :)

Det blev visst en lite paus från bloggandet ett tag , Har haft så sjukt mycket att göra + att när det har vart fint väder har jag hellre legat ute och stekt än att sitta här och knappa ! Så ligger det till , kul att många läsare hänger kvar varje dag , härligt att jag skriver lite nu va ?

Har fullt upp här hemma med alla hästar då jag kämpar på för att bli av med alla i stort sätt. Sitter i en jobbig situation
just nu då jag känner att jag vill göra mer saker men jag varken orkar eller finns knappt tiden heller och då lessnar jag. Tar en sak i taget  . Sitter nu och tänker på vad jag gjorde förra veckan tex ? de vet jag knappt själv , snacka om att de är rörig i mitt huvud . Om inte annat har min ena hjärn halva fått för mycket dricka på sistone kan vara de eller ? ! vem vet vem vet .

Säger bara sköönt med Fredag imorgon , då blir det bara mys och lugnt för min del , Ser ut som hela helgen blir lugn . Men de blir aldrig som jag har tänkt mig ändå så vi får se ! När jag säger lugnt så menar jag att ja kommer hålla mig borta från kroglivet och allt annat härj , mina dagar ja dom ser ut som alla andra dagar även fast det är helg. aja hoppas ni hängde med där
!

Ne nu ska jag fixa mig något att äta

PUSSS







RSS 2.0