GOTT NYTT ÅR !!!

Hoppas alla får en riktigt bra kväll .
Sitter nu hemma hos baby och fixar våran underbara middag :)
Det står 3 rätters meny på shemat ...
Detta kommer bli riktigt smarrigt , bjuder imorgon på vad det blev :P

Snart är det nytt år och det inne bär nya möjligheter =) För en gång skull ser jag fram emot det nya året, mycket kommer hända, mycket står på spel ;D 

Ha de gött alla nu så åter kommer ja imorgon om jag orkar :) Vet inte vart denna kvällen slutar än :)
PÖÖSS




baby och jag förra nyår :)


Mellandags Rean Bra Eller Dåligt ?


Jaa de är ju typ bara skit :P Mycket gammalt som åker fram på hyllerna i affärerna, men har man tur så hittat man kanske ett fynd. Men inte ja :P haha .. De jag fick med mig hem igår va inte ens "rea" saker :P Aja. Var inne på Smycka och Guldfynd, men snacka om att det var rensat på smycken! Fanns inget där som jag fastnade för. Får vänta tills de kommer in massa nytt! oohhh ...

Blev klar med allt väldigt tidigt idag! Så detta har fått blitt min slappar dag =). Är så otroligt trött....
Nu ska jag fortsätta kolla på film :P
Herrå



God natt folket

Ska snart sova för jag börjar bli riktigt trötter =)
Imorgon blir det först att fixa i stallet och sen kommer Adde och hämtar mig sen vidare mot Marieberg. Ska ta med mig alla härliga prisentkort jag fått i julklapp !
Får vi se om jag hittar något skoj. Tänkte slänga upp bild på det som kommer med hem imorgon. Ska även till Ikea och flänga för adde ska köpa massa nya köks saker :)

Sov gott !
Natti..

















Nu är jag med i en Tävling!

Jag är nu med och tävlar om ett par nätstrumpor från http://stuffy.se/ Finns en hel del roligt där och inte för några stora summor heller :) Min favvor är iaf denna http://www.stuffy.se/korsetter/love-soul-pink-rock-corset.html eller varför inte den rosa :P Naaajs. Det är http://missbill.se som håller i Tävlingen så kika in där ni också !
Får hoppas att jag har turen med mig !




God jul och allt va de nu var!

Länge sen nu jag slängde in ett inlägg här, haft lite för mkt att göra.. Eller ja Emma har ju vart här då blir allt så väl planerat så ja jag har inte hunnit, stressigt har det också varit vi ska göra så mkt och allt på en och samma dag för nästa dag är en annan och då är de nya saker som ska göras aja rörigt äre ... :) Men hon är ju lika bra för det!!

Julen var iaf bra, släkt och massa god mat och jag åt för mkt som alla år innan.
Dagen efter det blev det ännu mer mat fast hos mormor och morfar men inte juul man utan ännu bättre steek och gojjs gott och sen da jo chokladpudding och ostkaka :D Sen dååå jo tårta haha och fika bulle. Men de sista fick ja inte i mig för då var magen redan ut töjd så gott det gick.

Emma kom och hämta mig på juldagen när hon kom och så åkte vi hem och fixa oss för kvällen. Började med en förfest i stan vilket var skapligt cill. Tyckte det gick ganska lugnt till men något hände när vet ja inte men kan va att jag drog några shottar som i vanlig ordning! Men största smällen va nog när emma lura i mig redbull vodka inne på strömpis och jag forstsätter i det spåret halva kvällen.. HAHA sånnt här ska man ju inte säga men fete smällen ja fick var när jag sprang efter emma ? varför vet inte men jag for i golvet så de bara small om de, tur att jag är snabb upp igen men de finaste va att man hade en hel drink i huvve sen :D mmmmumma. ohh gud säger ja bara ja GUD haha jag ska aldrig mer gå ut eller iaf inte på ett bra tag . jag har gjort mitt. . De här var ju inte ens hälften av kvällen och mer vill vi inte veta..

Igår var Jag Emma och Emma på Marieberg och sprang runt lite på rean, skit som vanligt. Hitta en tjock tröja bara och en halsduk . Mer än så blev det inte för vi var stressade som vanligt och hade brottom ! 2 affärer var vi inne i haha bra jobbat !

Nä nu börjar det bli lite för mkt text här va, kanske slänger in ett inlägg senare.

Tjing




Koka knäck !



Idag blir det en bak dag kan man säga :) Ska koka lite knäck snart och sen blir det lussebullar! Kom nyss in från stallet ooo fy fasen va kallt det är, 20 minus eller? minst... Ska hålla mig inne restan av dagen/kvällen :P



Måste köpa de sista julklapparna nån dag med haha men när?
Får nog bli imorgon, sist ut som vanligt :)




4 dagar kvar!


Hellooo

Fixade stallet på förmiddagen, tog in pollarna när mamma kom hem och sen hoppa in i duschen för att fixa till sig lite snabbt och dra sig in mot stan.Hitta de där sexiga spetts linnet i min färg yeaaah ;D Lite gla jag blev daaa... YES ! Sen käka jag och mammi på kina muren .. mmmm så gott de va då med friterad banan och glass till effterätt :)Nu sitter ja och glor på tvn inte mkt som händer där inte, bara skit som vanligt. Tänkte göra knäck idag men de blev så sent så får bli imorgon om de hinns med!


Julafton snart aaoouu så fort de gått. haha.

Julen firas med släkt här hemma och massor av goood mat :)
Kan väl inte bli bättre eller ?




Vill ha...

 

Denna kläning skulle ja vilja ha till nyår  ;D

 

 

Eller denna -

 

-

 

Denna svarta tycker jag är riktigt snygg, lite party så där ;D


 


Gillart

Vaknade upp bredvid min kärlek imorse. Har haft en underbart lugn och mysig helg!
I Fredags var jag och käka jul lunch jaa , attans va besviken ja vart da, fanns ingen efter rätt ingen lax och inga bönor haha :D Ja de var mycket som fattades. Men de va trevligt sällskap så klart :)
Sen vidare hem och fixa det sista med hästarna sen kom Adde och hämta mig så åkte vi till Marieberg Galleria! Kolla runt på lite kläder osv :P Var även inne på Smycka och hitta ett jätte fint armband. Har ett prisentkort på där som är kvar sen förra julen, Så kanske dax att börja använda de! Ska köpa det efter jul då man fått lite extra pengar ^^,
Vi käkade även lite sen åkte vi hem och kolla på film och käka avokadoo med gräddfil och svart rom :) yam yam ... Vi gjorde även en julskinka som vart super gooo :)
Igår så tog ja bussen in till örebro, hade hoppats på att jag skulle hinna springa lite på stan innan de stängde och Adde sluta men ne jag blev lite för sen och buss f*n var också sen så jag var som en vandrande is bit. Så de hanns inte med. :/

Nu i veckan blir de full rulle. Måste fixa mina små gottiga julklappar och sen måste ja bara in till stan och springa lite där för jag ska ha de där linnet jag vill haaaa. Fanns inte rätt färg på Marieberg så jag måste in till stan och kolla, attans..
Sen har jag andra ärenden också så de blir ingen vila denna vecka.
Såå känns bra med en lugn och skön helg som varit och nu en lugn skööön Söndag :)

Borde egentligen fixa lite på mitt rum :P men neh tror de får bli i veckan de med haha






Phhuuu..

Vilket kaos väder det har varit idag, snö i massor och fin storm på det! mmmm .
Hästarna fick gå in kl 12 idag haha fiint. Men vem vill va ute i detta ?

Har vart i kumla idag och fixat lite saker, var även hemma hos P föräldrar och hjälpte dom med städningen och fika lite!

Imorgon kommer Mormor o gubben hennes och hämtar mig halv 11 sen in mot stan och käka julbord :D
Myyys, blir ingen frukost imorgon då hähä....

Nu ska jag fixa mig för kvällen och snart bilr det sängen :)




Veckan!


Jadu va händer i vekcan då ?
joo inte ett dugg i stort sätt ska bara va hemma och ta de lugnt , fixa lite osv. De enda som är planerat är att jag ska åka och käka julbord på Fredag med Mormor hennes gubbe och kanske mamma om hon är frisk :) mmm Älskar julmat haha ;D Men efter jul då är ja trött påt. Så de är tur att man inte äter det allt för ofta!


Blir inge lussebak idag :/ Mamma måste hjälpa mig med degen eftersom de inte gick så bra sist haha :P Men hon är sjuk så hon orkade inte idag :(

Ska fixa mig tee och smörgås nu, var och handla igår så vi har massa gotti saker hemma nu :)






Rubrik

Jaha nu är man någolunda återställd från helgens bravader!
Eller ja igår va jag ganska pigg ändå...

De var kul så länge det varade iaf, haha de roliga va att jag betalade endast typ 80 kr på hela kvällen inne på strömpis men vart fan kom de andra drickan ifårn ? :P  Vet att de va nån snubbe som bjöd mig och lollo på shott men vette tusan va de va för något mer än att den va stark som tusa haha! Ohh den där som betala in både mig och Lollo haha va var de för lirare ? Aja gött för den fattiga säger man väl! Lollo och jag dansade hela kvällen lång tror ja ? HAHA jaa jag ska aldrig mer halsa jäger och aldrig mer klunka kims drinkar som är mer sprit än läsk. Vi ser ju hur det gick !!!


Idag ska jag va duktig och städa mitt rum sen ska jag och mammi baka lusse bullar :D Ska få lite jobb gjort också mot kvällen.




varför,varför,varför?






Partaj!

Ikväll blir det lite rajtantajtan :)
Är sjukt taggad nu och hoppas de håller sig så hela kvällen!
Nu ut och göra det sista i stallet sen börja fixa sig och dra sig in mot stan!
Vi ses väl ute ikväll gott folk ?

SKÅÅL!!!!




Torsdag

Känner mig ganska duktig idag ändå :) Lyckdes få upp ögonen vid 08.45 låg och drog mig i några minuter sin wallaa va jag ute i stallet :P Känndes så skönt att man kom igång lite tidigare än vanligt!Annars har jag inte gjort så mkt idag fixat stallet och hästarna!

Nu ska jag hjälpa mammi med tacosen som vi ska mummsa i oss snart. Sen blir det lite jobb och fix.

Vill bara ha Fredag nu då ja ska träffa min snutte och mysa :) Måste ju bara se idol imorgon då de är finalen men de är ganska självklart vem som vinner, är det inte de ?
På lördag tänkte jag faktiskt unna mig lite partaj eller ja inte så lite heller för kvällen ska spenderas med den bästa Louise oooh ja de blir alltid lika GALET !!!


Bjuder på en gamal bild på mig och Lolluu




Julskinka!

Andra julskinkan nu råå :) De är ju fö jäkla fint !
Den är inne i ugnen nu snart klar och de ska bli mummaa :D haha.
Till skinkan måste man ha färsk limpa och en klick senap.
Den är extra god när den är lite varm.

Har precis blivit klar med lite jobb, nu väntar jag bara på bonde :) hahaha.
Sov lite för länge idag med :/ Hade tänkt gå upp halv 9 men jag vakna då men de slutade med att jag somnade om och flög upp ur sängen halv 10 :P Fyyy, Imorgon ska jag göra ett nytt försök.
De är tragist detta, vill ju inte sova bort mitt liv heller !!!

Har en mysko men ändå rolig känsla i mig :) Känns som att det kommer hända något i mitt liv snart haha. Eller rättare sagt så hoppas jag det händer något. Svårt att förklara men det känns bra! Jag vill så mkt men måste ta en sak i taget ! aja va jag babblar.


Nu blir det skinka och "halvåtta"


Skojsigt

Är med och tävlar om doftljus ;D
Tänk om man hade sån tur att man någon gång kunde vinna något :) Om någon mer vill vara med och tävla om doftljusen så tryck
. ---- > HÄÄÄÄR.







Negerbollar!



Jag blev lite depp då jag misslyckades ganka bra med lussebullarna så nu har jag gjort något jag är bra på haha eller ja kan ni tänka er jag har misslyckats mega stort med negerbollar med :O Nu tänker ni hur fan kan man göra det ? HAHA. OCH de tänker jag inte säga idag haha för de är pinsamt !!!!

Gjorde några negerbollar till mig och mammi :) Dom blev svin bra, synd bara att mamma snart ätit upp alla haha :) Ska köpa hem knäck formar sen blir det en massa knäck med :D Åhh jag ska inte göra som förra året så de smälter :P

Ja och det heter faktiskt negerbollar de står de till och med i min bok :) "Bättre förr helt enkelt" haha. Nu ska de va sånt gnäll och tjat!







17 Dagar.

Kvar till jul :D waaooo, satans fort de gott.
Men det är ju bra då kommer värmen fortare också!
Sen daaa joo om 18 dagar kommer emmma flemmaa och då ska de busas massa :)

 

 


Bra dag (:

Har hunnit med en hel del idag eller ja mer än vanligt!
Fast imorgon ska jag försöka komma upp i tid så att jag hinner med någon mer häst innan mamma kommer hem. Det var två som fick gå på lina idag, de va mer än lugna så jag hoppade att rida dom idag. De var lite över laddade kan man säga, och alla dessa rådjur som är överallt gör inte saken bättre....

Sen har jag fixat lite pappers arbeten nu, Ringt några personer och ja nu sitter jag här :)

Alla gör nu sin önskelista så här kommer min :)
Känns som jag har det mesta men här kommer lite som jag önskar mig!

 

 

 


Måndag!

Kom nyss in från stallet har gjort klar allt, ska bara ut och rida lite sen när mamma kommer hem :) Får se om vi åker iväg till Ridhuset något eller om vi tar dom här hemma i snön :) Inte så kallt nu iaf så de skullle nog gå bra !

Ligger och myser med min kissebäbis hon är så gosi :)
Men tror den har damp eller något liknande för när den inte sover och myser är den GALEN!!!Inte så skönt när den klättrar på bena med klorna ajjjjj ! haha,
Men man kan ju inte bli arg på den lilla sötan.



Nu ska jag byta om och gå ut igen.
Herrå



Ojojoj det blev lite knas :P

I fredags skulle jag och baby baka lussebullar såååå som jag tjatat :)
Vi handlade allt som behövdes och så fort vi kom hem så satte jag igång med smeten och allt va de nu va haha . Vet inte vad som hände men något gick helt åt pipan. Tror de va att jag hade för mkt mjöl eller så va smöret och mjölken för varm när jag hällde i de till jästen :P
För dom blev lite föööör hårda hahha men fina blev dom (: Aja nästa gång har mamma lovat att göra smeten och jag fixar resten  =)

Ikväll blir det bara lugnt och snart en kebab pizza från aramis nomnom :)








Jag ser det snöar!

Gött att det inte är 20 minus ute nu, är väl typ bara 3 grader :)
De kommer bara mer och mer snö nu, tycker det räcker med de vi har!

Sitter och kollar lite på reprisen på idol nu, missa lite i Fredags.
Men Jay är helt klart bäst finns inget snack om saken :) Tycker de va synd att Olle åkte ut för jag gillar inte Minna, De låter inte alltid helt klockrent!Jag hejja iaf på Olle men nu är de Jay som ska vinna och han kommer vinna :)

Ne nu ska jag dra mig ut till stallet och fixa allt :)
Tjing



Lyckad dag!

Haft en sjukt bra dag :) Riktigt nöjd är jag ! wiiooo.
De går framåt...
Når mina mål sakta men säkert, nu höjer vi ribban ett snäpp till.

Nu ligger ja i Addes mysiga säng och kollar på så mkt bättre haha.
Snart blir det en varm dusch och sen lite varma mackor (:
mmm myyys.




De går åt rätt håll.

Så då var nästan allt klart till på Lördag då jag ska ha en klass :)
Ska bli jätte skoj!
Jag börjar få rull på det hela nu och de kommer mer :D
Super taggad ♦



Fredag imorgon och då är det full rulle heladagen.
Ska ikväg till IKEA med mammi en sväng och köpa lite nya små handukar som ja måste ha till Lördag och sen blir det även en sväng till Lindex och köpa strumpbyxor vilket går åt för jag lyckas alltid göra hål på dom :)
Sen fixa stallet och sedan hem till mitt hjärta där vi ska baka Lussebullar och bara mysa :)







Bjuder på en bild från studenten! Lycka.




Va gör man ?

Stallet klart i stort sätt och va gör ja nu, vill inte gå ut för idag är det föööör kallt.
Kan inte bara sitta här och glo haha ska fixa lite in för Lördagen och så men sen då ?
Om en 1h ska jag iaf ta in hästarna för dom vill inte va ute, vem vill det lixom :P

Sjukt tråkigt att bara sitta här hemma ensam :/
Nu åker mamma snart till jobbet och va gör jag ?
Inte kan jag ta mig någonstans heller, detta suuger !


Nu ska jag fixa lite käk
Tjing


Snö och 20 minus!

Man kan knappt göra annat än att sitta inne just nu!
På dagarna går det ändå ganska bra då det har vart lite soligt :) Men annars är det helt åt pipan för kallt, fryser innan man ens gått ut. Klär sig som en ja jag vet inte vad. haha.



Nu ska ja glo på halv åtta sen blir det bonde så klart sen efter det en film också, första delen va förra veckan strår helt still nu va hette den ?

Ihelgen ska jag och Adde baka Lussebullar fast utan russin för de är inte gott haha ..  ooh så mys vaa.. De va så länge sen jag gjorde de och de är ju mumma gott.
Det enda jag brukar göra är knäck här hemma till mamma :) Fast förra året blev det någe knas och knäcken typ smälte så fort man tog ut dom ur kylen så dom fick endast ligga i frysen och så fick man äta dom fort innan de bara blev kladd hahaha !









1 December

Snart jul då eller ?
Det är hemskt va tiden gott fort :) Men ändå bra för då kommer värmen tillbaka snabbare också!
Känns ändå som de kommer bli en mysig jul i år :)
Hoppas på det bästa.

Det som ja tycker är ett + med jul är:
  • Julskinka
  • Julmust
  • Julmys
  • Lussebullar
  • Knäck


Massor av gotti saker :) Haha, lagom fin till sommaren sen äre inte så ?



Känns som jag börjar få rull på saker nu så himlans kul :D
Satt i går hela kvällen och jobba jobba jobba vilket gav resultat, känner mig duktig!

Nu ska jag jobba lite till, åter kommer senare ;D






RSS 2.0