iPhone 4

Funderar på om man kanske ska plocka ut denna ;D
Är lite sugen på det asså haha. Jag måste vara värre än Emma bara så därför får det bli en iPhone 4 :P Då hon har den första! För hon har vart lite väl kaxig nu över det ett tag, men de förstår jag efter de mobilerna hon haft innan haha.

Bra eller Dålig ?

Bra helg :)

Har vart en riktigt lugn och skön helg men fick med lite bus och alkohol igår :) haha.
Det blev att jag åkte hem till Lollo igår kväll och satt och snacka lite och smaksa på lite hips och dipp, blev även en flaska vin och ännu en flaska desser vin som var riktigt gott :) Sen innan vi drog oss till Olearys drog vi oss 5 shotts tequila var med blodappelsin, för citron fanns de inte som vanligt haha :D jäkla fint satt dom i alla fall!
Träffade upp Adde som satt där och häcka med sina jobbarkompisar så vi gjorde dom sällskap och tog en cider innan vi drog oss mot Frimis. Men det var sån sjuk kö så jag och Adde knata hem för han skulle jobba idag då så de känndes inte så lönt att stå där och sen betala 100 spänn för ca 40 min :P neee..
Men de var en trevlig kväll och jätte kul att träffa Lollo =)
<3

Vaknade upp pigg och utvilad idag :D Allt känndes så sjukt bra haha, åkte hem och ut till stallet direkt. Underbart väder har det vart idag med.. Har vart ute i stallet i stort sätt hela dagen :) Linlöpt hästar och friserat. Så nu är de fina ! Var tvungen att kolla hur hög sebban är för hon ser verkligen skit liten ut så vi tog fram mät pinnen för att kolla hur hög hon egentligen är haha ojoj hon är bara 158 aooo skit liten ju :) Min söta , Sen tar vi ut hennes busiga son som är 3år nu och han är 160 haha skönt att han blir lite större :) Men han är inte alls lika biffig, lite mer åt den lätta modellen. Han kommer bli sjukt snygg, lilla Matrix!



Matrix och mamma Bali :)
Tuff redan som liten bara skiter i morsan!



Solig men stormig Lördag :)

Skööönt med helg!
Igår blev det bara lugnt och massa mys med hjärtat :) Vi lagade lite god mat och kollade på film. Det blev grillspätt med en massa gott på och potatisgratäng, riktigt smaskigt och några glas vitt på det Mums! =)


 

Va händer ikväll då ? Jag vet i alla fall inte än :P Adde ska på frima fest och jaa jag kommer troligtvis att vara med Lollo ikväll :) Har inte bestämmt vad vi ska göra riktigt och hur det blir än det visar sig :D

Fredagsmys!

Tjee allt bra med er idag :) ?
Jag känner mig i alla fall ut vilad och glad idag haha !
Ska käka lite snart sen ut och göra det sista i stallet.
När allt är klart ska jag träffa Adde, blir nog en sväng på marken idag ist och sen blir det att handla lite mat på willys :) Ikväll blir det bara lugnt tror jag med massa mys !

Haha mamma hon är rolig hon :P Nu har hon äntligen fixat facebook och hon är riktigt duktig faktiskt, fattar mer än någon annan haha :D Illa bara att hon ska ha min dator helatiden. Får nog fixa en till ..


 

 


Känns lite bättre!

Tog ett varmt bad och snygga till mig lite haha.. gött vare!
Nää nu ska jag packa ner det sista mössa, vantar, tjock tröja osv till imorgon när man ska knata till bussen för Addiioo är på väg nu !



Tjarå!


nehee..

Blir inte alltid som man tänkt sig neee, kul kul !!!
Aja blir hemma till kvällen och ingen marken idag kanske tar det imorgon om det finns lust till det då ! Stallet klat och nu ska jag fixa lite käk och sen blir det lite jobb. Blir stan senare ikväll, adde kommer förbi och hämtar mig när han är klar med sitt roliga!

Ska nog sova lite också så kanske ja vaknar glad igen ! YEEAAH .
Hej

Torsdag!

Tjenare! Nu är jag på lite bätte humör än igår kväll i alla fall :) haha.
Är lite smått sugen på att åka till Hindersmässan som är inne i Örebro, Adde och jag pratade om att dra dit senare och kolla lite :P Sen är jag sjukt sugen på lite marknadsgodis .. Mums! Brända mandlar skulle sitta jäkligt fint ocks
å =)



 



Behöver lite nytt ja..


Denna blus kan bli riktigt snyggt med bara något enkelt under blir nog riktigt party! ;)
Självklart med massa najsiga smycken också.
Svart eller Blå det är frågan ;)





=)

ojoj inte så långt hår här inte :)

Tur så växer det som satan nu sååå jag är för gla asså :D HAHA!!!

Vet att många är avis hihi

 

 

WALLA

 


yeye wow wow

Ny dag och nya tag ! haha detta kommer bli super :) Riktigt trevlig kväll i går med tjejerna och nu tror jag vi känner oss riktigt peppade allihopa :) Vi ska fixa detta!!! Lärde mig saker som var bra i alla fall, jag kan va lite smått trög när det gäller moms osv haha ! Men nu sitter det !

Gick upp tidigt idag med, knata i väg till bussen och sen hem :) Kul att vi hadde strömavbrott mellan 8-11 så blev att åka till statiol och käka frulle med kaffe för mamma var tokig för att hon inte kunde göra kaffe till frukosten hemma :) haha.. Sen har jag bara vart ute i stallet och nu blir det lite käk och sen ut igen ..
Eftermiddagen blir det en del jobb!
Bara köra på nuuu vad är det jag väntar på ? ..




heja heja heja

Riktigt kul och lörorikt på "lilla" Måndags mötet igår :)
Blev väldigt trött i slutet och riktigt skakis för jag var så hungrig, tur så blev det varma mackor hemma hos älskling sen, och avokado med gräddfil och svartroom! fy satans va gott de är. Åt så hela magen stod rätt ut haha sen orka ja inte röra mig :P göt vare......

Knata i väg till bussen vid 8 imorse, regna och blåste typ sen gick det över till snö NEJ uscha!!! Tur så är det bättre nu :P Är så jäkla depp på de här skiten....
Ska äta lite nu sen ut till stallet igen, ikväll blir det åter ett möte :)
spännande va kan de vara? haha!

Tjing

24 januari

är nog den fattigaste dagen på hela året haha :)
Hörde något om det på radion när jag fixade i stallet.
Men kan nog hålla med om det och ni andra också vaa?  :) haha.


Aja nu ska jag städa lite här hemma sen blir det att fixa sig för mötet ikväll :)
Adde kommer och hämtar mig efter mötet sen ska vi bara hem och mysa  !


hare bra så länge !





Zzz..

ohh jag är så jäkla trött, råkade somna lite framför tvn dock var det riktigt sköönt men jag vaknade några gånger och bara ville till min säng men jag orkade inte flytta på mig haha jävla mupp! Blir så jäkla gnällig när jag är trött kan nästan börja tjuta haha , tycker synd om adde som är med mig när jag blir sånn... Nu har jag i alla fall krypit ner i min underbara sköna säng mmmyyyss :)
Tar mig lite sovmorgon till 9 tänkte ja, men sen blir det full rulle i stallet och möte till kvällen :) Sen ska jag bara hem och mysa med min söte =)

Sov Gott
Natti

2 år med <3

Älskar dig



Sliten

Hej alla goingar!
Jag lever halft eller ja de är inte så illa :) Men det blev ganska hårt igår på nattas lilla kalas! haha... Men det var mycket trevligt ialla fall och på väg hem till Amanda efter en kväll på hotellet så blev det nästan lite roligare HAHA , skratta mig till söms ohhh så mysigt ja fick sova brevid Amanda :) Hon är ju för go, massa gamla minnen kom upp helt underbart!

folk,folk,folk.
de värst jag vet är folk som ska dryga sig, sååå vidriga enlig mig, kul liv de måste ha de kan fan inte må bra :) Varför inte va glad, trevlig och positiv i stället? ne då ska man leka kung :P håller inte i längden.sorry .


aja nu ska ja vila lite sen iväg och hämta mina saker som blev kvar hos Natta och hämta hö till pollarna :)
Hoppas ni har haft en trevlig helg :)
hare gött så länge !



Fredag!

Vaknade med fin huvudvärk imorse :/ känns lite bättre nu men inte allt för bra! Stallet är i stort sätt klart ska bara gå ut snart och fixa vatten och hö :) Tänkte ta bussen vid 16 in till stan och träffa adde. Måste åka till systemet en sväng och shoppa lite till imorgon :P Ska även leverera lite produkter senare idag!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, så de blir en mysfredag :)









<3


Du betyder så sjut mycket för mig, du är mitt allt

 



Ujuj..

Tjeee, blev lite stressigt osv igår så blev inte så mycket blggande :) Duktig som jag var gick jag upp kl 8 igår och fixade hästarna :) stolt över mig själv faktiskt.. Jag vill ju inte sova bort hela livet heller haha!
Sen tog jag bussen in till stan och gick till sara en sväng :) Skulle hämta mitt armband som jag tappade där på nyår. Blev även en del kaffe och så satt vi och snackade i några timmar :) mycket trevligt!
Sen gick jag hem till baby.

Duktig som jag är så gick jag upp kvart i åtta och knata i väg till bussen och sen blev det cykel de sista 3km ;)
In och bara byta om och ut till stallet!

Ohh vilket härligt väder vi har :D gahh är det inte underbart?



Sommar skor <3

Älskar sommaren och alla sommar skor.. Aaahh ♥
Finns hur mycket snygga skor som helts på sommaren men på vintern tycker jag det är konstig stil haha! Visste ni att under sommaren kan jag köpa hur många nya skor som helst, haha men på vintern så köps det kanske 1 par bara , har inte köpt några än faktiskt :) Hittar ju ingaaa....
Vill ha sommar nu !!! Ja nu TACK.



yeah!

phu nu är jag trötter, har nyss smällt i mig två tost :) yam yam ! haha ost, skinka, massa tomat och ännu mera grillkrydda väldigt viktigt :D för gott!
Haft en trevlig stund här på kvällen med Jenny, hoppas hon blev lika nöjd ;)
Nu sitter jag och kollar på "halv åtta hos mig", laddar även för imorgon för nu tänker Larsson terra mig vid 8 så jag kommer upp haha. Kanske lika bra att komma upp och bli klar tidigt osv för imorgon ska jag åka hem till Adde med 16 bussen hade jag tänkt :) Saknar min mysis!


Tjarå



Fin häst som jag fick låna på tävlingar i sommras :)
hopp häst tror ja det var va ? haha




^^,

Mötet igår var riktigt trevligt.
Kul att få se lite nyheter som vi ska börja jobba med nu, mycket spännande. :)

Ikväll kommer Jenny hit och ska prova lite produkter! Ska slänga in hästarna nu och sen blir det lite jobb innan hon kommer!
Så det är lika bra att sätta fart och få saker och ting gjorda!!!

Tjing







Måndag.

Tjohej! Ikväll bär det av in till stan på möte, alltid lika trevligt :)
Va händer annars da jo inte mkt, jag är i alla fall mycket piggare idag mot igår haha tur det ! Just nu så deppar jag mest på vädret, is överallt .. Deee bara förstör..  Undra när jag ska ha turen på min sida egentligen det var ett tag sen, tycker det är dax nu !!! Aja ska ta in pollarna snart sen fixa mig för kvällen kanske slänger in ett inlägg ikväll , har mycket tankar och funderingar just nu villket känns ganska jobbigt faktiskt...phu.

Ha de fint!






En trött Madde!

Ohh dagen efter är alltid jobbigast haha , så träligt att man ska vara så sjukt trött och bara vill sova hela tiden haha ! Kan ju vara så eftersom jag jämt får gå upp kl 10 för hästarna och alla andra får sova lixom :P jävlig surt. Därför sover jag på dagen när hästarna är ute osv haha ..Zzz.. Eller så plågar jag mig själv och håller mig ute i stallet ett tag så brukar jag bli ganska pigg ändå :)

Var en riktigt trevlig kväll igår och bra drag :) Vi skulle inte bli så många från början men vi blev 14 st tror ja :) Både Therese och Luuloo kom hem till Adde! Riktigt najs, sen drog vi alla vidare till Stömpis där jag typ tappade bort alla hela tiden och sen blev jag för trött på slutet och bara ville hem. Jag och Adde tog sällskap med bengan hem och så gjorde vi lite smarriga mackor innan vi somna ! Ohh jäklar va de snööa när vi gick hem och jag bara sladda runder med mina klackskor för det var så sjukt mkt snö på vägarna haha..
jobbigt vare!




Nu ska jag bara vila mig och glo lite på tvn, Snart blir de  Solsidan ..haha svin bra ju !
PUSS



Lite galej ikväll :)

Tjatja , Ikväll ska jag unna mig lite alkohol =) smarrig värree. Börjar med lite för fest hos adde sen får vi se vart kvällen slutar..Ska ta bussen in till stan nu känner mig stressad men de är ju inget ovanligt när jag ska fixa mig för utgång hahah. AJA Ha en trevlig kväll =) Tjing

Sööt da haha ska se till att fixa nya bilder ikväll !



fix och sen mot örebro!

Håller på och stor städar här hemma :) Jag är såå snäll så att jag hjälper mamma med det! Gjorde klart stallet på förmiddagen och nu ska det städas och plockas lite till sen kommer Adde och hämtar mig. Blir en sväng till willys och systemet för att köpa lite mat och vin till kvällen .. yamie !!!

Ska ta och beställa hem dom svarta skorna som jag slängde upp i ett inlägg igår, kan inte hålla mig :P  Men det blir i slutet av månaden !! yeeeye..


"Den som klagar, gnäller och klankar ner på en annan är oftast den själv som har det jobbit och mår dåligt"









NattiNatti

God Natt & Sov Gott :)
Imorgon blir det att försöka komma upp skapligt.. Ska sladda runder med lite hästar imorgon hade jag tänkt =)
Önska mig lycka till och att jag står på bena efter det !


Ge mig!


Mums...

jahaja..

Denna vecka har inte blivit som jag har tänkt mig och planerat. haha ÅÅh ja de gäller hella veckan. Ska bli grymt skönt med helg och sen åter en ny vecka som jag hoppas bli åt det bättre hållet :) Har suget nu att sätta mig på bussen in till baby men han jobbar och slutar inte förens sent så känns så där :/

Hoppas att det styrs lite partaj på Lördag för nu känner ja verkligen att det skulle sitta fint =) Någon mer som är lite party sugen ? Men känner jag min käre pojkvän rätt så blir det nog lite gott vin imorgon med hihi(A) För då ska jag i alla fall hem till min mysis!









Ehhh!!

Tjatja, har vart inne nu en sväng och käkat osv nu vilas det lite på maten och sen ska man ut och göra det sista i stallet, bara höt och soppa gången kvar vilket går fort :) sköööönt.
Kanske tar mig en liten jogging runda sen, inte lika halt ute nu :P
Sen till kvällen blir det jobb och Jenny kommer även hit.

Kommer bli riktigt trevligt!

Ha de gott så länge!



Mums...

Äntligen har man fått lite mat i magen :) Nu känns allt lättare och bättre haha . Så jobbigt det kan vara ibland.

Mamma fyller år idag :) hurra hurra hurra ! Kom jag på efter vi hade käkat frukost osv, lite ågest :P Så på Lördag tror ja de var så bjuds det på fika, så mormor och allihopa kommer hit :)



Vad har ni för planer i helgen då ? Själv så ska jag spenera den mesta tiden med Adde och sen så kanske det styrs lite partaj på Lördagen, Känns som att lite utgång skulle sitta fint :)



Onsdag äre ja!

Jag blir snurrig på dessa dagar :P Fick för mig att det var Tisdag idag ? Bra Madde!!!
Tanken var att jag skulle ta mig in till stan nu ikväll men jag är för trött och mitt humör är inte på topp för att jag är sjukt hungrig... Måste vänta på att Pär kommer hem med mat för det är rensat i både kyl och frys, riktigt illa äre :) haha. Åter kommer då mitt humör är bättre!



Här har ni mig +

Några år tillbaka =) haha fattar inte hur jag kunde vara så korkad och bleka sönder mitt underbara hår :( ÄTLIGEN är det tillbaka ♥

 

 

















Möte!

Eftersom det inte blev något jobb för mig ikväll så åker jag iväg på klubbmötet ist! Var ett tag sen man var med så kan vara bra att åka på det. Mamma jobbar, så Jenny är snäll och hämtar mig :)

Sitter här och skrattar åt min kisse bäbis som springer runt med strumpor i munnen =) normalt ? Hon hämtar dom på övervåningen och sen springer ner med dom , sööt katt! Undrar om hon verkligen är helt frisk haha..


















Bambi på hal is!

Har nog aldrig vart med om att det har vart så här halt och isigt som det är nu , detta är helt sjukt. Går ju knappt att gå ut man kommer ingenstans :P Fick värsta energin nu och bara vill ut och springa men de kan jag glömma :) Då lär jag slå ihjäl mig. Men hade vart skönt att röra lite extra på sig idag känner jag (:
Ett gym hade inte vart fel just denna dag!

Aja ska snart ut och göra det sista i stallet sen vette tusan, får se vad jag hittar på. Blir ingen klass ikväll då Natta är sjuk stackarn :/

Ha det gött så länge!

M.M


Känner mig inte alls bra nu trött och hängig :/ Ska snart fixa mig för kvällen och krypa ner i sängen och krama kudden. Imorgon blir det stallet och sen iväg och hålla klass till kvällen :) Natti Natti

Ny vecka!

Nya mål :) Satans va helgen gick fort. Tycker jag mest var över allt och igenstans. Har spenderat helgen med mitt hjärta och dom tiderna han inte var med så var det jobb. Hade även jätte trevlig ute hos hans farmor och farfar och vi blev bjudna på jätte god mat :) Sen vidare till Addes kusin och busa lite :P Han är för söt den pöjken och så han växer (:
Igår var det kick off på stora hotellet, tyckte det var helt okej lite små rörig ibland och hörde inte allt klockrent, men fick med mig lite bra hem och så känner jag mig mer pepp. =)

Känns otroligt bra nu, Är väldigt motiverad !

Jaha vad har hänt idag då ? , inte mkt har haft sjukt ont i huvudet hela dagen. Tror det är för att det stormar så ute :P haha .. Har bara fixat stallet och sen vilat. Var ett helvete att få in pollarna idag för de är verkligen is gata från hagen till stallet :) Bäst av allt är när man går med två samtidigt och de går åt varsit håll man är inte tuff då när man bara hasar efter haha.

Jag har gjort lite nytta idag i alla fall, Big business hihi  ! Något jag mer måste göra är att börja Läsa lite på KÖRKORTET för det ska tas nu!!!




MÅRTEN!!!



Hahah jag kan verkligen inte sluta garva åt denna :P Mårten stackars Mårten , kolla ungens hållning med :) HAHA


7 Januari - Fredagsmys - Helgen


Har i stort sätt hållt på i stallet hela dagen, sen bara tagit det lugnt typ :P
Fått lite vettigt gjort iaf ! Om ca 2 timmar kommer Adde och hämtar mig efter han slutat jobbet :) Sen ska vi bara hem och mysa och ta de lugnt! Blir säkert en film ikväll och något gott till det.. *fyy madde, mitt nyttiga liv börja ju i Måndags eller ?* Jag får helt enkelt börja röra på mig mera, ut och springa en halv timmer varje dag ? Varför inte.. Har viljan så nu ska jag bara ta tag i detta !!! Vill man så kan man, japp japp ! Tror att jag ska köpa mig en våg så att kan få mer ångest haha det kanske hjälper mig ännu mer! Funderar nu på om man ska slänga sig i badet nu eller om man ska duscha hos adde och fixa sig :P hmm kan va skönt att göra klart sig nu men jag känner nog att jag är för lat för det, haha ser där kom det igen! LAT!

Imorgon är det iaf en fullspäckad dag med en massa roligheter . Först blir det fixa min underbaringar eller galna odjur som dom är nu + stallet. Sen vidare in till Örebro på lite jobb sen ut på landet med Adde och träffa hanns farmor & farfar :) Söndag är det Kickoff på stora Hotellet i Örebro halva dagen! =) Ska bli riktigt skoj.



Adde och kusinen Edwin som vi också ev ska hälsa på imorgon :)

Ohh så gulliga !

 

 


Så grymt bra !

Älskar dessa filmer :)
Jag och adde har kollat i repris på alla 3 och de är ju så grymt bra haha :)













Det bästa är att den 4e filmen är på väg ;D Kommer på bio i Maj om jag inte har helt fel ?! Den ska jag LÄTT se då :)





Snöö snöö snöööö !

När ska detta sluta , nu ska jag inte va så depp som de flesta är och bara sitta här och gnälla, jag har så mkt annat att tänka på nu . HAHA men va fan de kan väl sluta nu och allt kan smälta bort ?

Kom upp lite tidigare idag iaf känns skönt, vilket gjorde att stallet blev klart mycket tidigare med skööööönt. Snart kommer mammi hem och då blir det lite käk sen ska jag fortsätta med mitt jobb !!!




Det gäller att komma igång!

Så fort jag kommer igång med saker och ting så flyter det på väldigt bra, men jag kan erkänna jag kan vara lite små seg och att jag har tänk enormt mkt nu de senaste timmarna och även i stort sätt hela dagen! tänkt tänkt tänkt, Men att man sedan tar tag i det också de kommer man framåt på !
Tog tag i luren och ringde några samtal vilket jag inte ångrar just nu :)
Mer blir det imorgon!!

Nu blir det lite tv mys innan jag går ut och nattar hästarna!
Blogg.se har strulat lite för mig idag, tor jag lämnar denna sida för ikväll nu haha när mitt humör är på topp :)

Ha de så bra och ni behöver inte vara så blyga ni får jätte gärna kommentera och fråga något om ni vill ? !







Rock by Sweden!

Laila Bagges smyckeskollektion Rock by Sweden.
Glittrigt och glamouröst med en skön rockig känsla.
Jag gillart!


 









Taggad!!!

Fick Adde att gå med på att käka kina mat igår och hur gott är inte det :) ? Jäklar va jag tjocka mig åt hur mkt som helst  mmmm.. men nu är det banne meeej slut på detta ska leva på knäckebröd och vatten :) nästan iaf..

Tog bussen hem imorse kl halv 8 och eftersom mamma jobbar förmiddag fick jag gå ensam genom den mörka skogen 3km lång, och jag tänkte bara på min underbara säng och va livrädd att det skulle komma en stor älg eller något liknande hhaha. Jaa jag gick fort haha..!
Sov till halv 11 sen gick jag ut te stallet och fixade allt :)

Nu på kvällen va jag på möte inne i örebro :) Vilken energi jag har nuuu !
Imorgon äre jag som inte ska ligga på lat sidan här ska mycket fixas ..
Är verkligen super taggad nu !!!


JAG SÄGER BARA DE NYTT ÅR OCH EN MASSA NYA MÖJLIGHETER !!!
Kan de bli bättre ?


VILL MAN SÅ KAN MAN - Det tror jag på!

Har du viljan så lyckas du...








Känns bra :)

Känner mig ortoligt pigg och utvilad idag. Blev lite sovmorgon ändå mamma kom in och gapa vid halv 11 :) ojoj inte meningen att sova så länge. Men de behövde jag nog.
Kom in från stallet nyss.  Imorgon ska pollarna sättas igång, men efter som jag helst vill vara hel och levande efter det så tror jag att de blir att lina dom några dagar innan jag sätter mig i sadeln. Synd att min häst ska vara värst bara vet ju hur det blev förra året :) hahah. De bästa är att de är såå mkt snö då blir de trötta snabbt och då får man passa på innan de säger pang :D

Väntar på lite käk nu och sen ska jag dra mig ut till stallet igen.. Adde kommer och hämtar upp mig efter fyra då han slutar jobbet :) Ska försöka fjäska till mig lite pizza ikväll , är sååå sjukt sugen på det :)


 





Hemmakväll !

Ikväll ska jag bara vara hemma, vilket är skönt för jag är så tröööttt...
Ska göra så lite som möjligt hade jag tänk , blir lite gott käk snart sen blir det någon film på tvn!  =)

Ska försöka komma i säng skapligt ikväll . Så jag kommer upp i tid imorgon och fixa klart stallet på förmiddagen kanske ta en rodeo tur på någon häst och sen ska jag träffa Adde när han slutar jobbet. hihi myse ♥

Ha en trevlig kväll !





1 Januari 2011

Heelloo snacka om jag jag är skapligt seg "bakis" idag :P
HAHA, Måste säga att vi lyckades bra med maten igår :) Sååå otroligt gott var det.
Förrätten blev Kronärtskockor med löjrom, gräddfil och rödlök och lite gräslök på, den var väldigt speciell men de var gott.
Varmrätten så blev det helstekt fläskfile men hasselbakspotatis och sparris med rödvinsås... Detta va då så sjukt gott.
Effterätten blev det Choklad/Vanilj mousse med passion & bär på toppen ! Smasken men fick tyvärr inte någon bild på efter rätten :P





Kvällen slutade med att vi gick över till Sara och Collin och festa till det. Vi skåla in det nya året med vänner osv :) Men det var riktigt trevligt. Kom dock i säng alldeles för sent..




Slänger in en bild på Hummern jag och Adde Smaska på i Måndags :) haha Lyx !!!

Men helt ärligt så va det inte så wooow men de va gott, äter hellre färska räkor ändå :)





RSS 2.0